El DSV CV Sant Cugat a Guadalajara a per la Copa Princesa

El DSV CV Sant Cugat viatja fins a Guadalajara per afrontar per primera vegada a la seva historia la Copa Princesa de Superlliga 2 femenina. L’equip que entrena Rafa Ruiz i Aitor Pinyol arriba a la cita com a líder del Grup B de la competició, tenint com a rival a semifinals l’altre líder del grup al final de la primera volta, el també històric CV Torrelavega.

El Pavelló Multiusos de Guadalajara serà l’escenari on es posarà en disputa el primer títol de la temporada a la Superlliga Femenina 2. Els quatre millors conjunts al final de la primera volta de la Lliga Regular es veuran les cares en un emocionant torneig. La gran igualtat de la lliga  tornarà a plasmar-se a Guadalajara en aquesta competició del K.O. de la categoria de plata del voleibol estatal amb dos increïbles semifinals i una final que coronarà el nou campió de la Copa Princesa. Els conjunts de CV Torrelavega, Tenerife Santa Cruz, DSV CV Sant Cugat i l’equip organitzador Motorsan Guadalajara Vòlei lluitaran per succeir en el palmarès a Figaro Haris Tenerife.

La primera semifinal enfrontarà els líders dels dos grups de Superlliga 2, CV Torrelavega i DSV CV Sant Cugat el dissabte 9 a les 17 hores. Amb posterioritat el conjunt amfitrió, Motorsan Guadalajara Vòlei s’enfrontarà amb el Tenerife Santa Cruz per completar el nom dels finalistes, que s’enfrontaran pel títol en una final que es disputarà el diumenge a les 12 hores. Tots els partits es podran seguir en directe por streaming, a través de Youtube.

El CV Torrelavega és l’actual subcampió del torneig, del que ha jugat en sis ocasions i del que s’ha proclamat subcampió en els dos últims anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top