Estudiants i professors de Cerdanyola coneixen el voleibol

La Federació Catalana de Voleibol organitza entre avui i demà dues jornades de promoció del voleibol a Cerdanyola del Vallès. L’objectiu d’aquesta activitat, a part de promocionar aquest esport, és donar material de formació a professors i donar suport al club local. Més de 400 alumnes participaran d’aquesta activitat.

El PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès acull entre avui i demà aquestes jornades de promoció de voleibol on els més de 400 alumnes del primer cicle de secundaria dels centre educatius de Cerdanyola passaran per conèixer aquest esport. D’aquesta manera els estudiants no només coneixen l’activitat sinó que també se’ls obren les portes a que coneguin el club de voleibol local, el CV Cerdanyola, i la possibilitat de practicar aquest esport a la seva localitat.

D’altra banda, es compleix també l’objectiu de facilitar material didàctic actualitzat als professors dels centres que hi participen per poder incloure l’activitat de voleibol a les seves classes. A més, es dóna suport al club local per aconseguir vincles amb les escoles de la localitat, el que permet crear sinergies conjuntes.

La Federació Catalana de Voleibol organitza aquesta trobada amb la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud i amb la participació activa del CV Cerdanyola.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top