Estiu 4 estrelles per l’àrbitre català Quim Ventura

L’àrbitre internacional de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, ha gaudit de noves i importants designacions arbitrals aquest estiu que es sumen a la seva llarga trajectòria com a col·legiat de l’elit del volei platja. Des del mes de juny fins ara, ha participat en tres tornejos de 4 estrelles de la World Tour, a la final del Campionat d’Europa, i ha finalitzat temporada aquest cap de setmana amb el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja absolut.

Quim Ventura va començar la temporada formant part de l’elenc arbitral del campionat World Tour 4 estrelles de Varsòvia (Polònia), de l’11 al 16 de juny, on destaca com a primer àrbitre de la lluita per la tercera plaça masculina. La segona designació internacional va ser un mes després, del 16 al 21 de juliol, a la prova d’Espinho (Portugal), on se’l va poder veure xiulant el tercer i quart lloc femení i la final masculina. Per últim, del 13 al 18 d’agost, va participar a Moscou al torneig 4 estrelles de la Wolrd Tour. A la capital russa va tenir també la important designació de ser membre del cos arbitral que ha participat al Campionat d’Europa absolut, on Ventura ha destacat xiulant una de les semifinals femenines.

L’àrbitre català ha tancat l’estiu amb la participació al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja que s’ha celebrat des de dijous i fins ahir diumenge a Fuengirola, a les instal·lacions de la Reserva del Higuerón Resort. Entre d’altres designacions, Quim Ventura ha estat el primer àrbitre de la final femenina que ha acabat amb Amaranta Fernández i Ángela Lobato com a Campiones d’Espanya. Ventura posa així la cirereta al pastís d’un estiu d’importants designacions.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top