Ester Ribera i Amaranta Fernández tanquen el FIVB World Tour amb un gran torneig a Long Beach

Les catalanes Ester Ribera i Amaranta Fernández van acomiadar el FIVB World Tour amb una gran actuació a l’últim Grand Slam de la temporada del Circuit Mundial, celebrat a la localitat californiana de Long Beach.

Ester Ribera i Amaranta Fernández van finalitzar en una gran dissetena posició sumant 240 punts que situen les catalanes en la quaranta-setena posició del Rànquing Mundial d’aquest exercici amb 950 punts totals.

La parella més internacional del vòlei platja català va assolir la classificació al Main Draw després de superar en la qualificació a les franceses Jupiter-Chamereau. Ja en la fase de grups les catalanes van completar una gran fase, sumant dues victòries i finalitzant segones del Grup F per darrere de les txeques Slukova-Hermannova, el que donava l’accés a les rondes finals eliminatòries on en setzens de final van claudicar davant les locals Lane-Summer.

Ester Ribera i Amaranta Fernández han participat aquesta temporada en set proves del Circuit Mundial de la FIVB, destacant-ne la participació a l’Open d’Antalya i aquest a Long Beach, on van acabar la seva participació en dissetena posició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top