Ester Ribera i Amaranta Fernández es queden a un pas del Main Draw al Baden Masters

La parella catalana de Vòlei Platja formada per Ester Ribera i Amaranta Fernández va quedar-se ahir amb la mel als llavis d’accedir per segon torneig continental seguit al Main Draw. Les catalanes van perdre en la segona ronda de la classificació al Main Draw del Baden Masters, corresponent al Circuit Europeu de la CEV 2014.

Si fa tres setmanes accedien de forma brillant al Main Draw de la prova Satèl·lit disputada a la localitat turca d’Antalya, guanyant el partit de primera ronda i acabant el torneig en una magnifica dissetena plaça, en el Masters de Baden, que va iniciar-se dimecres van acabar a un pas només d’estar en el quadre final de la prova austriaca.

Les catalanes van debutar amb victòria en la segona ronda de la fase de classificació, derrotant les sueques Nilsson-Yoken de forma clara 2-0 (21-12, 21-14), per acabar disputant-se l’accés al quadre final del Baden Masters amb les franceses Giaoui-Giordano, en un partit duríssim amb desenllaç al tie-break (21-23, 26-24, 13-15).

La propera aturada internacional per Ester Ribera i Amaranta Fernández serà la setmana vinent amb la disputa de la gran final del Campionat d’Europa que tindrà lloc a la localitat italiana Cagliari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top