11ª i 16ª posició a Almería per CV Andorra i CV Mataró en l’estatal infantil de clubs

Almería va acollir la setmana passada el Campionat d’Espanya infantil masculí amb la presència del CV Andorra i l’Escola Freta CV Mataró com a representants catalans en l’estatal de clubs. El CV Andorra va finalitzar la seva participació en onzena posició, mentre que els mataronins, en la seva primera presència com a club en un Campionat d’Espanya van finalitzar en una bona setzena plaça.

El CV Andorra, que va superar la primera fase de grups com a segon del seu grup, va disputar des de dijous la segona fase per a determinar les dotze primeres places del campionat. Els jugadors d’Aitor Morte i Paco Fernández van quedar enquadrats en aquesta segona fase a un potent grup amb CV Mediterráneo, campió valencià, i El Tio Pencho Murcia, perdent tots dos partits i veient-se abocats a jugar dissabte per la novena plaça. Els pirenaics van perdre pel matí davant Xàtiva Voleibol i van finalitzar el campionat amb victòria, després de derrotar al conjunt amfitrió del Cajamar Almería.

En la seva primera experiència com a club a un Campionat d’Espanya bones sensacions pel campió del Play-off infantil masculí d’enguany a Catalunya. L’Escola Freta CV Mataró va finalitzar en setzena posició el torneig. Els mataronins, que van competir en grup dur en la primera fase, van sumar dues victòries en l’agrupació de la segona fase per a jugar per a les places del 13 al 24. L’equip de Josep Maria Larraz va vèncer en aquesta fase als canaris de Playas de Medano i al Cisneros, per acabar el campionat amb derrotes davant el CV Melilla i l’Aqualia Sóller mallorquí.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top