Estades i Campus de Voleibol 2015

 

>> IMATGES ESTADES I CAMPUS  TEMPORADES ANTERIORS

 

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza per aquest estiu una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència de les ja més de 25 edicions.

En aquestes estades, els joves de 10 a 17 anys podran millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Les estades constaran de tres torns, el primer dels quals començarà el 28 de juny i finalitzarà el 4 de juliol, per a nens i nens de 10 a 13 anys; del 5 al 11 de juliol serà el torn per als nens i nenes de 12 a 14 anys, per finalitzar amb el tercer torn del 12 al 18 de juliol en el qual hi participaran els nois i noies de 14 a 17 anys.

NOVETATS 2015!!!

GRUP ESPECIAL D’ANGLÈS

Aquest any s’ofereix la possibilitat de fer EL SEGON TORN en ANGLÈS. A l’hora de fer la inscripció s’ha de marcar aquesta opció.

L’objectiu es que els nois/es puguin treballar l’Anglès a la vegada que practiquen esport. El grup d’Anglès realitzarà les feines específiques diàries en aquest idioma (entrenaments, instruccions, comentaris i reflexions…), així com tota la informació per escrit (horaris,full de menú, feines…).

Els monitor/es encarregats d’aquest grups seran natius i amb formació com a tècnics de voleibol.

GRUP ESPECIAL VÒLEI PLATJA

De la mateixa manera s’oferirà la possibilitat de fer el TERCER TORN orientat al VÒLEI PLATA, amb monitor/es especialitats en aquesta disciplina.

POSSIBILITAT  D’INSCRIPCIÓ SENSE ALLOTJAMENT

Per tal de facilitar la participació de nois/es de  la comarca o que gaudeixin de les vacances familiars a prop de L’Hospitalet de l’Infant la FCVb dona la possibilitat de participar a les estades amb el format de participant extern, és a dir, que el noi/a arribarà després d’esmorzar i marxarà cap a casa abans de sopar.

ACTIVITATS DE LLEURE

Dintre de les activitats de lleure, dirigides per monitors especialistes i preparats, aquest any farem una activitat de senderisme a les zones de muntanya properes a  la localitat.

A la nit deixarem a l’imaginació del monitors la proposta variada i sempre divertida  de jocs i gimcanes.

>>MÉS INFORMACIÓ (CATALÀ)

>>MÉS INFORMACIÓ (CASTELLANO)

>>FULL D’INSCRIPCIÓ

2n CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2015 OSCAR NOVILLO

Per altra banda, del 19 al 25 de juliol es celebrarà la segona edició del Campus de Tecnificació OSCAR NOVILLO (Campió Super Lliga  amb el CAI TERUEL 2013-14, 5 títols de Lliga, 3Copes i 3 Super Copes d’Espanya, Seleccionador Espanyol l’Europeu  2005 -4r lloc-). En aquest campus, els nascuts/es al 1999, 2000, 2001 o 2002 (categoria cadet i infantil) podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics.

>>MÉS INFORMACIÓ (CATALÀ)

>>MÉS INFORMACIÓ (CASTELLANO)

>>FULL DE PRE-INSCRIPCIÓ

 

>> IMATGES ESTADES I CAMPUS  TEMPORADES ANTERIORS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top