Derrota fatídica a Galicia del CV AA Llars Mundet per allunyar-li de l’ascens a Superlliga-1

Una derrota al tie-break dissabte a la localitat gallega de Boiro va esvair les opcions d’ascens a Superlliga-1 masculina del CV AA Llars Mundet. L’equip de Toni Alemany necessitava sumar la victòria i esperar una ensopegada del CV Melilla a Castelló davant el bicampió de la temporada, CV Mediterráneo.

En una tarda d’estar pendent del marcador en directe i a les informacions que arribaven des de totes dues localitats finalment el desenllaç no va ser el desitjat pels interessos del CV AA Llars Mundet  i del voleibol català de recuperar un equip a l’elit del voleibol estatal. Els barcelonins van caure 3-2 davant el Náutico Boiro Voleibol, que conjuntat amb la derrota del CV Melilla pel mateix resultat a Castelló feia que els de la Ciutat Autònoma sumessin també un punt que els hi donaria definitivament la segona plaça d’ascens a Superlliga-1 en detriment del conjunt català que finalitza el campionat en quarta posició.

Per la seva banda, el FC Barcelona va acomiadar-se de la temporada a Superlliga-2 amb una derrota també a Galicia, davant l’Intasa San Sadurniño, per 3-1 que fa el conjunt dirigit per Sergi Bosch finalitzi el campionat de lliga en la cinquena plaça, la millot posició en la categoria de plata del voleibol estatal des del campionat de lliga assolit la campanya 2007/08, en la instauració d’aquesta competició per part de la RFEVB.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top