Espanya arriba amb la moral alta després de la classificació a la repesca del Premundial

La selecció espanyola masculina retorna a terres catalanes després del seu últim pas l’any 2013 amb la celebració de la Lliga Europea en el mateix lloc de celebració on tindrà lloc des de demà la primera jornada de la fase preliminar del Grup 3 de la Lliga Mundial de Voleibol.

El Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron acollirà des de demà les tres jornades de competició en les que la selecció espanyola hi serà l’amfitriona, tenint com a rivals a Qatar, Mèxic i Grècia. L’Espanya que dirigeix Fernando Muñoz arriba a Barcelona i al debut d’aquesta Lliga Mundial amb la moral alta després d’haver-se quedat aquest últim cap de setmana a les portes de la classificació al Campionat del Món, finalitzant el torneig de classificació en segona posició, el que garanteix la seva presència a finals de juliol en la repesca a la cita mundialista del proper any a Bulgària-Itàlia. 

Espanya afrontarà la Lliga Mundial amb la presència de tres catalans entre els divuit jugadors convocats per la cita anual de seleccions més importants de la Federació Internacional de Voleibol. Daniel Rocamora, Sergi Reñé i Gerard Osorio, tots tres sabadellencs, i amb passat en el programa d’alt rendiment de la Federació Catalana de Voleibol Get Blume Voleibol, hi formen part d’aquesta llista, però tan sols el primer hi prendrà part d’aquest debut de la selecció espanyola a Barcelona en la Lliga Mundial d’aquesta edició de 2017.

La selecció espanyola farà el seu debut demà divendres a les 20:00 hores enfrontant-se a la selecció de Mèxic, dissabte tindrà als catarins com a rivals a partir de les 18:00, i tancarà el cap de setmana diumenge amb Grècia com a rival (18:00), en una Lliga Mundial 2017 en la que els jugadors de Fernando Muñoz tenen depositades moltes esperances d’arribar lluny, i perquè no, d’ascendir al nivell 2 de la competició de la FIVB.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top