Escalfa motors la segona edició del Campionat Provincial de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol realitzarà els dies 2 i 3 de gener de 2016 el Campionat Provincial de Voleibol. Repetint l’exitosa edició pilot de la temporada passada celebrada a Olot, on lluny dels resultats esportius el Campionat Provincial va servir per a recuperar una activitat històrica de l’ens federatiu català, oferint durant les dues jornades de competició grans dosis de voleibol i germanor entre els equips participants, comencen els preparatius en l’organització de la segona edició.

El Campionat Provincial de Voleibol és una activitat emmarcada dins el pla de desenvolupament del nostre esport a les províncies, amb l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el voleibol arreu del territori. Amb aquesta fórmula, s’assenta doncs al calendari d’activitats de la FCVb una activitat existent dècades enrere i que permet visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció per enfortir la creació de nous clubs.

L’activitat, encara amb seu a determinar, tindrà novament com a protagonistes per segon any consecutiu les categories cadet i infantil, tant masculines com femenines, en una activitat emmarcada dins les concentracions i entrenaments de les seleccions catalanes, veient-se aquestes reforçades en les seves bases de detecció de talents, i que hagin pogut passar per alt els seleccionadors catalans.

Repetint el sistema de competició de l’edició de 2015, els equips participants en cada categoria es formaran a partir d’una divisió territorial dels clubs, i que des de l’Àrea Tècnica de la FCVb s’informarà puntualment. Així, en les dues categories femenines hi participaran un total de 6 equips, mentre que a les dues masculines, ho faran 4.

En breu, els clubs rebran tota la informació corresponent sobre el II Campionat Provincial de Voleibol, així com el sistema de formació d’equips, entrenaments previs al torneig, així com designació de seleccionadors dels equips que hi prendran part en aquesta segona edició del campionat.

Els clubs interessats en l’ogranització de la 2a edició del Campionat Provincial de Voleibol ja poden consultar les bases d’adjudicació i consultar disponibilitat al correu electrònic area-tecnica@fcvolei.cat

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top