En marxa el Campionat d’Espanya aleví masculí i femení amb 5 equips catalans

Cinc equips catalans participen des d’aquest matí al Campionat d’Espanya Aleví masculí i femení que es disputa Valladolid amb l’objectiu d’alçar-se amb el títol estatal de la categoria. Aquest és el tercer any que es disputa aquesta competició, que enguany conta amb la participació de 64 equips, 32 per categoria, el que suposa més de 600 esportistes. El pavelló Pisuerga és la seu que alberga aquest torneig amb un total de 16 pistes de competició simultànies.

En categoria masculina Catalunya hi té representació amb 3 equips: el CV Arenys, el FC Barcelona i l’EIC Sports Club. En categoria femenina són dos els equips participants: el Voleibol Sant Just i el CV Esplugues. La competició ha començat aquest matí i s’allargarà fins diumenge a les 12:30 quan es disputin les grans finals que coronaran als campions d’Espanya.

Els d’Arenys han quedat enquadrats en el grup D per disputar la primera fase. Aquest matí ja han disputat el seu primer partit amb el Voleadores Cieza, amb qui han perdut per 0-2, i els queda jugar amb el CV Capuchinos i amb l’Escuelas Cacereñas. El FC Barcelona també ha començat amb derrota la fase des grups després de perdre per 2-1 amb l’equip Las Viñas. Aquest matí tindran el segon partit amb el Green Frog AC CV Pórtol i per la tarda ho faran amb el CV PLayas de Benidorm, tot ells del grup E. Per últim, al grup H hi trobem l’EIC Sports Club, que entre els rivals de grup hi trobem el Gandía Motors, el Jealsa Boiro Voleibol i el CV Ciudad de Cerámica.

Pel que fa a categoria femenina, el Voleibol Sant Just ha començat el campionat amb victòria per 2-0 amb l’Alcañiz. En el grup B també es trobarà amb el Tomares Aljarafe XXI i amb el CV Ibáñez. D’altra banda, el CV Esplugues, enquadrat en el grup H, començarà la competició amb el Compañía de María AB, seguirà amb l’Altis i finalitzarà la fase de grups amb el Montero T. CV Pórtol.

MÉS INFORMACIÓ COMPETICIÓ FEMENINA

MÉS INFORMACIÓ COMPETICIÓ MASCULINA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top