En joc el títol de Campió de Catalunya a la Segona Divisió juvenil femenina

Aquest cap de setmana hi ha cinc fases finals de diferents categories, i entre elles la de segona divisió juvenil femenina. Sis equips participaran en aquest play off, que es diputa íntegrament en dissabte al pavelló d’INEFC Barcelona, en busca del títol de campió de Catalunya. Els equips participants són els tres millors classificats dels dos grups d’ascens de la categoria.

Els quarts de final seran dissabte a les 11 del matí i es podrà veure en acció al CV Salou que jugarà amb el CH Bordils, i d’altra banda es jugarà el partit entre el CV Monjos Pansalud i el DSV CV Sant Cugat Vermell. Els guanyadors d’aquest partit es classificaran per semifinals, on esperen el Barça CVB i el CEV L’Hospitalet, en partits que tindran lloc a les 16 hores.

Finalment, a les 19 hores, els guanyadors de semifinals disputaran la gran final de la fase on es decidirà el Campió de Catalunya de la categoria, mentre els perdedors s’enfrontaran entre ells per aconseguir un triomf que els permeti pujar al tercer calaix del podi. Els ascensos i descensos en aquesta categoria s’estableixen segons la classificació dels equips conjuntament amb la categoria cadet.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top