El Barça CVB i el DSV CV Sant Cugat acompanyaran a l’AEC Vallbona al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Pavelló Joan Oró de Lleida la fase final de Primera Divisió Cadet femenina, on s’havien de decidir les dues places que quedaven en joc per assistir al Campionat d’Espanya de la categoria. El Barça CVB, com a campió de la fase, i el DSV CV Sant Cugat, com a sots campió d’aquesta competició, han guanyat el bitllet al campionat espanyol, on també està classificat l’AEC Vallbona Granollers, com a Campió de Catalunya de la categoria.

La fase va començar dissabte amb la celebració dels vuitens de final entre, per un costat, el Voleibol Sant Just i el Vòlei Vilassar, i per l’altra, el CECELL Lleida, organitzador de la fase, i el Club Volei Olot. Els equips guanyadors i que, per tant, passaven de ronda a quarts de final van ser les locals i les de Sant Just. Al CECELL Lleida l’esperava en aquesta ronda el Barça CVB, mentre que al Voleibol Sant Just es va trobar amb el CV Vall d’Hebron. Els dos equips de Barcelona van ser els guanyadors dels respectius partits i arribaven així a semifinals.

Les blaugrana es van trobar amb el Campió de Catalunya, l’AEC Vallbona Granollers i van desplegar el seu millor joc per classificar-se per la final sense complicacions. Un 3-0 al marcador, tot i que amb sets ajustadíssims, deixava fora de la competició a les de Granollers. D’altra banda, el CV Vall d’Hebron va disputar la seva semifinal amb el DSV CV Sant Cugat, que també va tancar el partit amb un 3-0 que les portava fins a la final i, també, al Campionat d’Espanya.

Les blaugrana no van donar opcions al seu rival tampoc a la final del play off, tot i haver aconseguit ja el bitllet amb campionat espanyol, i van tancar la final amb un nou 3-0.  El CV Vall d’Hebron va ocupar la tercera posició al podi després de guanyar a les de Granollers per 3-0. El Campionat d’Espanya es disputarà a Almería del 12 al 16 de juny.