Empuriabrava reparteix els últims punts del Vichy Catalan Volei Tour

La platja d’Empuriabrava acull aquest proper cap de setmana l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021 i ho farà amb èxit de participació. Aquesta serà la vuitena prova del circuit, que ha recorregut la costa catalana, i servirà per atorgar els últims punts que definiran les parelles que accedeixen a la gran final que tindrà lloc el 28 i 29 d’agost a Badalona.

Empuriabrava, amb més de cinc participacions, és una de les seus històriques en acollir el campionat de vòlei platja català. A més, també és una prova d’especial interès per als esportistes ja que, a part de poder sumar els últims punts del circuit, aquests tenen un valor especial i superior a la resta proves, pel que l’accés a la final de moltes parelles depèn de la seva participació en aquesta seu. Aquest pot ser un dels motius pels que a falta de 24 hores per tancar inscripcions ja s’hagi superat el rècord d’inscripció de parelles d’aquesta seu.

En categoria masculina tant Hernán Tovar i Rolando Hernández, amb quatre victòries, com Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, amb tres, ja han confirmat la seva presència a la sorra d’Empuriabrava. Tampoc faltaran a la cita parelles habituals com Carlos Mora i Javi Naya, i també es podran veure parelles de nova formació que podrien ser difícils rivals a batre com la formada per Zdravko Kamenov i Vicente Monfort. D’altra banda, en categoria femenina no fallaran les catalanes Julia Bonet i Becky Fernández, que han pujat fins a cinc cops al podi, una d’elles com a campiones.

I és que, a banda dels esportistes que busquin aconseguir punts per la final, el que garantirà veure el millor vòlei platja del moment a la sorra d’Empuriabrava, la prova es disputarà amb la normalitat d’acollir a tots els amants d’aquest esport i amb la categoria Vichy Plus, per aquells que no es classifiquin per la jornada de diumenge. Recordem que les inscripcions per participar al Vichy Catalan Volei Tour d’Empuriabrava estaran obertes fins demà dijous a les 12 hores.

Amb aquesta vuitena prova es posarà punt i final a les proves puntuables del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour per passar a disputar-se la gran final de Badalona que coronarà a les noves parelles campiones de Catalunya de vòlei platja i que prendran el relleu a les que actualment ostenten el títol, que són Javi Monfort i Vicente Monfort en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top