David Fernández designat al Campionat d’Europa femení

L’àrbitre català, David Fernández, gaudeix d’una nova designació internacional i formarà part de l’elenc arbitral del Campionat d’Europa femení que es celebra entre Bulgària, Romania, Croàcia i Sèrbia. El col·legiat català ja està a Zadar, Croàcia, per participar en els partits del grup C i a partir del dia 27 d’agost viatjarà a Belgrad per estar present des de vuitens de final a la gran final del campionat.

David Fernández serà un dels sis àrbitres europeus que podrà participar a tot el Campionat d’Europa femení, des de la fase de grups fins a la gran final, que tindrà lloc el 4 de setembre a Belgrad. Aquesta primera fase s’inicia avui, a les 17 hores, amb una designació molt rellevant, ja que Fernández serà el primer àrbitre en el partit inaugural del grup entre Croàcia i Suïssa. A més, el col·legiat català xiularà partits del grup C fins al 26 d’agost on participaran les seleccions d’Itàlia, Suïssa, Bielorússia, Eslovàquia, Hongria i Croàcia.

La selecció espanyola també inicia avui el seu pas pel Campionat d’Europa. Les lleones, que ja es troben a Bulgària, s’estrenaran a les 17:30 hores a la competició amb un partit amb la selecció de la República Txeca. En el grup del combinat espanyol, el B, a part de la selecció amfitriona i les primeres rivals també hi ha les seleccions de Grècia, Alemanya i Polònia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top