Els més petits de la delegació catalana entre els vuit primers del Campionat d’Espanya

La selecció infantil masculina va signar a Valladolid una gran actuació, tornant a estar entre els vuit millors conjunts d’Espanya. Els més petits de la delegació van finalitzar en vuitena posició, millorant la novena plaça assolida l’edició passada al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques on van acabar la seva participació en novena posició.

La Catalunya dirigida pel cos tècnic que integraven Alberto Toribio, Jordi Pavón i Idaira Vega tornarà l’any vinent a formar part dels Grups Especials del torneig, els quals formen els vuit millors equips classificats de l’anterior edició de campionat.

Partint des dels grups preferents del torneig els infantils van derrotar dijous a la tarda a Cantabria per 3-1, qui havia debutat al torneig al matí derrotant Aragó per 3-0 i que es jugava amb Catalunya arribar als Quarts de Final. Els catalans van arrodonir la primera fase de grups amb una brillant victòria divendres al matí contra els aragonesos per 3-0 que donava a Catalunya la classificació per les eliminatòries pel títol.

Ja als Quarts de Final esperava el primer classificat del Grup Especial 2 del campionat, la Comunitat de Madrid. Els catalans, lluny de tenir por del potencial madrileny van sortir a pista a plantar cara al campió d’un dels grups especial de la primera fase. Catalunya va començar de forma immillorable manant 2-0, però va veure com la superioritat física madrilenya acabava per imposar-se en els següents tres parcials. Fora de la lluita per les medalles els catalans afrontaven la missió de lluitar per la cinquena plaça, però, primer Galicia i després Castella i Lleó van derrotar als petits de la delegació catalana, per acabar en vuitena posició final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top