Catalunya, cinquena al torneig cadet masculí oferint gran imatge l´últim dia competició

La selecció cadet masculina va finalitzar en cinquena posició la seva participació al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, baixant del podi per primera vegada des de 2011. Els jugadors dirigits pel cos tècnic format per Alberto Toribio, Idaira Vega i Aleksandar Stevovski va oferir al llarg del campionat moments daltabaixos que els van condemnar a no arribar a les eliminatòries decisives pel títol.

Catalunya va arrencar el torneig amb el que va resultar equip més regular del campionat, una Regió de Murcia que va derrotar als jugadors catalans per 0-3 en l’estrena al torneig de Valladolid. La selecció catalana va refer-se en la jornada de tarda i va superar per 3-0 a les Illes Balears, recuperant d’aquesta manera el seu joc i sensacions de cara al duel davant Andalusia del dia següent. Com l’any passat el partit davant Andalusa no va decebre ningú i a l’igual que en l’edició de 2014 els jugadors catalans van imposar-se en un vibrant partit als andalusos en el tie-break, per tal d’assolir la segona plaça de grup per darrere els murcians. Als Quarts de Final esperava divendres a la tarda Galicia i els gallecs van acabar tallant la dinàmica vencedora dels catalans, derrotant-los 1-3 en un partit on la selecció catalana no va saber acabar de tancar els sets on tenia avantatge.

En els dos partits de la lluita per la cinquena plaça es on Catalunya va mostrar-se més sòlida, vencent per 3-0 a Castella i Lleó i Andalusia, per tal d’acabar el campionat en la cinquena posició i ja pensant en el següent campionat on l’experiència acumulada per alguns jugadors amb menys d’un any de voleibol a les seves espatlles farà segur que aquesta selecció torni a estar entre les millors de tot l’estat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top