Els jugadors catalans, protagonistes en la llista de la selecció espanyola per la Lliga Mundial

El seleccionador nacional masculí, Fernando Muñoz va donar a conèixer la llista de jugadors triats per participar a la Lliga Mundial 2015. El tècnic madrileny convoca 25 jugadors per participar en un dels grans esdeveniments de la temporada per a l’equip nacional, la principal competició internacional de seleccions que se celebra amb caràcter anual.

De nou, els jugadors catalans hi destaquen amb la seva presència. Fins a set jugadors de la terra han estat convocats pel seleccionador estatal per tal de preparar i participar en la Lliga Mundial 2015. Així, José Miguel Sugrañes, Marc Altayó, Daniel Rocamora, Gerard Osorio, Francesc Llenas, Aharon Gámiz i Carles Mora, molts d’ells amb passat pel programa ARC Voleibol de la Federació Catalana de Voleibol, han estat convocats pel seleccionador madrileny per a disputar la cita anual internacional més important del calendari voleibolístic.

Espanya competeix a la Lliga Mundial 2015 per segon any consecutiu després del seu retorn l’estiu passat, enquadrada en el grup H de la tercera fase i tindrà com a rivals als combinats nacionals de Kazakhstan, Egipte i Veneçuela. La Lliga Mundial 2015 en la seva tercera fase es disputa mitjançant un format de competició compost per dos tornejos que es celebren a dues seus durant dos caps de setmana consecutius, en els quals els quatre components del grup s’enfronten tots contra tots. El primer d’aquests tornejos es celebrarà a la localitat de Kazakhstan de Taraz entre els dies 12 i 14 de juny i el segon es disputarà a la localitat egípcia del Caire del 19 al 21 de juny. Els campions del grup H en què està enquadrat Espanya i del grup G, en què competeixen les seleccions de la Xina, Grècia, Mèxic i Eslovàquia, a més del millor segon i l’equip amfitrió, es classificaran per a la final a quatre que tindrà lloc a Eslovàquia entre el 2 i 5 de juliol.

La selecció espanyola iniciarà la concentració preparatòria per a la Lliga Mundial 2015 el dia 1 de juny a Madrid i disputarà prèviament al seu debut en la competició un torneig amistós a Turquia entre els dies 4 i 6 de juny.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top