Els equips de primera divisió cadet masculina busquen la classificació pel Campionat d’Espanya

Aquest passat cap de setmana es va posar en marxa la Primera Divisió Cadet masculina on els equips classificats entre els 8 primers es disputaran la seva assistència al Campionat d’Espanya de la categoria.

A la categoria hi ha un total de 15 equips, però en aquesta segona volta s’han dividit en tres grups. Dos grups de fase campionat formats per quatre equips cada un, que són els 8 equips que competiran per les dues places al Campionat d’Espanya. Els set equips restants juguen la fase de classificació, aquests s’enfronten en una lliga d’anada i tornada al llarg de 14 jornades per a determinar la classificació final de la categoria.

La fase campionat serveix per determinar la posició que ocuparà cada equip a la Fase Final, que es disputarà a principis d’abril. El campió i el subcampió de la Fase Final obtindran el seu bitllet al Campionat d’Espanya. Per un costat, al grup Campionat A, hi participen el FC Barcelona, l’Adivit Balàfia Vòlei Lleida, l’AEC Vallbona Granollers i el CV Sant Martí. D’altra banda, al grup B, hi trobem l’Institut Anna Gironella Mundet, el CV Sant Pere i Sant Pau, el CV Roquetes i el CV Mataró.

Després de la primera jornada encapçalen la classificació l’AEC Vallbona Granollers al grup A, i el Sant Pere i Sant Pau al grup B. L’any passat van ser el FC Barcelona i el Cv Mataró, els dos equips que es van classificar, després de la Fase Final, per participar al Campionat d’Espanya. Al grup de classificació hi participen el CV Barberà, primer classificat, l’Escola Orlandai, el CV Monjos Pansalud, l’Igualada Vòlei Club, el CV Vall d’Hebron, el CV Andorra i el Bioaire Balàfia Vòlei Lleida.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top