Els equips catalans cuers de la Lliga Iberdrola abans del derbi

Mal inici de temporada pels dos equips catalans de la Superlliga femenina que ocupen les dues darreres posicions de la classificació just la setmana que es disputarà el derbi català de la categoria. L’últim enfrontament entre els dos equips va ser al partit de la Lliga Catalana de Superlliga femenina que va guanyar el DSV CV Sant Cugat, equip que posa en aquest partit les esperances de sumar la primera victòria.

Les santcugatenques encara no han sumat cap punt ni cap victòria i tanquen la classificació de la categoria d’or del voleibol espanyol. El millor resultat, de les quatre jornades disputades, va ser la darrera, que van jugar com a locals amb el Madrid Chamberí a qui van aconseguir arrebatar un set. Amb la resta de rivals, Avarca de Menorca, CV Kiele i IBSA CV CCO 7 Palmas la derrota va ser per la màxima.

El Barça Voleibol, que l’any passat va finalitzar la lliga en segona posició, és actualment el penúltim a la classificació només per davant de les vermell-i-negres. Les blaugrana tampoc han sumat cap victòria però sí van aconseguir esgarrapar un punt a l’AD Alga Surmenor a la segona jornada de la competició. La resta de resultats, com les de Rafa Ruiz, han estat derrotes per la màxima amb OSACC Hario Rioja Vóley, Sanaya Libby’s La Laguna i Feel Volleyball Alcobendas.

Aquest cap de setmana els dos equips catalans es tornaran a trobar, però només un d’ells aconseguirà sumar la primera victòria al marcador personal. El darrer partit entre els dos equips catalans va ser a la final de la Lliga Catalana de Superlliga on les de Rafa Ruiz es van imposar per 3-0 aconseguint el primer títol de la temporada. El partit de lliga es disputarà diumenge, 10 de novembre, a les 16 hores al pavelló de la Marina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top