El Voleibol Sant Just es proclama Campió de Catalunya Aleví Mixt

El Voleibol Sant Just s’ha proclamat Campió de Catalunya de la categoria aleví mixta a la fase final que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Sabadell. Les del Baix Llobregat obtenen d’aquesta manera la classificació pel campionat d’Espanya de la categoria aleví. Les de Sant Just només han cedit un set en tota la disputa del play off fins alçar-se amb el títol.

A semifinals, les de Sant Just han guanyat per la màxima al vigent campió de la categoria, el Club Voleibol Esplugues A. L’altra semifinal l’han jugat el CEV L’Hospitalet i el CN Sabadell, que ha necessitat arribar fins al set de desempat per decidir que serien les locals les que disputarien la gran final, en busca del bitllet amb campionat espanyol.

A la final, les actuals campiones s’han posat per davant al primer set, però han cedit el segon, el que ha igualat el partit. Finalment, les de Sant Just han tornat al bon joc tancant el tercer i quart set amb certa solvència. La tercera posició ha estat pel CV Esplugues que ha guanyat 3-0 al CEV L’Hospitalet.

A part de proclamar-se campiones de Catalunya de la categoria aleví mixta, el Voleibol Sant Just ha aconseguit un bitllet per participar al Campionat d’Espanya. Arravaten així al títol a les d’Esplugues que havien estat campiones les dues darreres temporades. El Campionat d’Espanya aleví, masculí i femení, es disputarà a Valladolid del 21 al 23 de juny.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top