El voleibol arriba als cinemes de Catalunya amb la pel·lícula ‘A ganar’

Desprès de l’èxit assolit el passat cap de setmana en el passi de la pel·lícula ‘A ganar’ al Cinema Girona, de Barcelona, on la sala va quedar petita per acollir les més de 200 persones que van voler veure el film, s’han ampliat les sales i les possibilitats de veure aquesta historia de voleibol a la gran pantalla. Els amants d’aquest esport tenen noves possibilitats de veure ‘A Ganar’ a Barcelona, Tarragona i Girona a diferents cinemes i en diferents horaris.

A Barcelona capital el Cinema Girona tornarà a reproduir la pel·lícula en un nou i únic passi el dissabte per la tarda. Serà el dia 27 d’octubre a les 20’30 hores i el preu continuarà sent rebaixat, a 6’50 euros. Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web del propi Cinema Girona.

El Club Voleibol Gavà ha aconseguit que els cinemes Cinesa del Barnasud els faci un passi exclusiu el proper dimarts, 30 d’octubre, a les 19 hores. Per veure la pel·lícula al cinema del Baix Llobregat és necessari posar-se en contacte amb el Club Voleibol Gavà (Jaime 616 97 23 84) i sol·licitar possibilitats d’assistència.

La gent de Tarragona també tindrà la possibilitat de gaudir de la pel·lícula el proper 2 de novembre en un únic passi, a les 16 hores, als cinemes Yelmo Parc Central.

Per últim, a Girona, els Cinemes Albéniz segueixen projectant la pel·lícula fins demà en dos horaris, a les 16:15 i a les 18:25. Pel que, aquells de encara no l’hagin vist demà tenen l’última oportunitat de fer-ho. Més informació a Cinemes Albéniz.

‘A ganar’ és un llargmetratge que narra la historia, basada en fets reals, de l’equip de voleibol femení de West High School. Les jugadores hauran de superar un moment complicat i unir-se més que mai per tirar endavant la temporada. A més, és el primer llargmetratge sobre voleibol que s’estrena Espanya.

La pel·lícula, que ha recaptat més de 10 milions de dòlars a les taquilles d’Estats Units, està protagonitzada pels guanyadors de l’Oscar, Helen Hunt (Millor Impossible) i William Hurt (El petó de la dona aranya). A més està dirigida pel director de ‘Soul Surfer’ Sean McNamara.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top