Calendari d’entrenaments de les Seleccions Catalanes de pista

El proper diumenge 4 de nombre es donarà el tret de sortida a les activitats de Seleccions Catalanes de menors amb les concentracions de jugadors per conformar els equips que han de participar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria infantil i cadet, masculina i femenina.

El primer cap de setmana de novembre la convocatòria serà per les noies cadets i infantils que juguen a Primera Divisió. Serà una convocatòria oberta, que atendrà les proposicions dels clubs i entitats esportives que vulguin aportar jugadores que considerin del nivell per formar part de les diferents seleccions. L’entrenament serà, com sempre, a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport, a Esplugues.

Durant el mes de novembre hi haurà dues concentracions més femenines: una per la segona divisió i, l’altra, ja tancada per aquelles jugadores que creguin oportunes els seleccionadors. Coincidint amb l’última convocatòria de l’any femenina, es realitzarà, el 24 de novembre, la convocatòria oberta masculina. La resta d’entrenaments ja passaran al gener del 2019 i s’allargaran fins al març, sent totes les convocatòries tancades, masculines i femenines.

Tota la informació i el calendari complert de les concentracions prèvies es pot trobar al web de la Federació Catalana de Voleibol, a l’apartat ARC i Seleccions.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top