Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca dos nous cursos de Tènci Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/2019. Els cursos tindran lloc a Lleida i a Roquetes amb l’objectiu de facilitar la formació de nous entrenadors a clubs i entitats que estan lluny de Barcelona.

El curs de Lleida, amb el suport de de l’Associació Set11 Esports, tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre amb classes presencials al Col·legi Mater Salvatoris (Partida Plà de Montsó 30 de Lleida). Els professors d’aquest curs seran Oscar Novillo, gerent de la Federació i entrenador nivell 3 FIVB (màxima titulació internacional); Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; i Quim Ventura, àrbitre Superlliga RFEVB i àrbitre de volei platja FIVB.

Les classes pràctiques del curs de Roquetes es realitzaran els dies 23, 24 i 25 de novembre al pavelló municipal de Roquetes (Passeig Manel Cid S/N de Roquetes). Mentre que les classes teòriques es faran a la Bliblioteca Mercè Lleixa (Urb. Torre d’en Gil s/n). Els professors d’aquest curs seran Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; Idaira Vega, INEF, entrenadora nivell 3 RFEVB i àrbitre Nacional RFEVB; i Arthur Cohen, entrenador nivell 3 REFVB i estadista DATA RFEVB.

Els alumnes que s’inscriguin en aquest curs realitzaran un segui de classes, tant teòriques com pràctiques, entre les que destaquen tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

MÉS INFO ROQUETES

MÉS INFO LLEIDA

INSCRIPCIÓ CURSOS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top