El Vòlei Sant Just presenta els 17 equips d’aquesta temporada

El pavelló de la Bonaigua va acollir ahir al vespre la presentació oficial dels equips del Vòlei Sant Just d’aquesta temporada davant una grada plena de familiars, amics i simpatitzants. L’entitat del Baix Llobregat va presentar així, els seus 17 equips, 15 dels quals en competició federada i que van des de categoria aleví a sènior i amb la màxima representació del club a la Superlliga 2 femenina.

El Vòlei Sant Just, que aquesta temporada celebrarà el seu 30è aniversari, va voler posar especial èmfasi en l’aposta de l’entitat per lluitar i defensar els valors de l’esport, per això tots els equips i les personalitats presents representaven un d’aquests valors que anaven des de la confiança al treball en equip, passant per l’esforç o la resiliència. Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, era la representant del valor de superació.

Abans dels parlaments, una de les jugadores del club va llegir el Manifest de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones al que l’entitat s’ha adherit. Posteriorment, el director tècnic, Andrés González; la presidenta del Vòlei Sant Just, Reyes Calzada; la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; i l’alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, van dirigir unes paraules a tots els presents. Maribel Zamora, en el seu cas, va voler destacar la importància dels valors de l’esport sobretot en el voleibol i més ‘després d’un any molt complicat amb tota la situació de la pandèmia en el que el treball, l’esforç i la superació han estat més presents que mai’.

Un a un, els prop de 170 esportistes del Vòlei Sant Just van ser presentats davant la graderia i les autoritats presents i es van fer la foto d’equip, per acabar la jornada amb una gran foto conjunta final. Les novetats més destacades del club d’aquesta temporada són els dos primers equips masculins de l’entitat, entre ells un sènior de segona divisió, i l’altra l’ascens del primer equip femení a Superlliga 2.

A la presentació també hi van assistir la tercera tinent d’alcalde i regidora de comerç i polítiques d’igualtat, Alicia Murciano; el regidor d’esports, Toni Collantes; la directora de participació i vulnerabilitat d’Aigües de Barcelona; Guillamet Pretot i de Bruneau i Guifré Homedes, de Fincas Amat; i Sandra Llavina, de Toyota Teams Motor.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top