Classificació històrica del DSV CV Sant Cugat per la Copa de la Reina

El DSV CV Sant Cugat fa història i es classifica per primera vegada per participar a la Copa de la Reina que es disputarà a Lugo de l’11 al 13 de febrer. La classificació matemàtica arriba a la novena jornada després de guanyar per 3-1 a l’Arenal Emevé, en el que ja és el millor inici de temporada del club. Actualment, les de Rafa Ruiz ocupen la tercera posició amb 20 punts.

El primer equip del club vallesà ha guanyat sis partits per la màxima i ha perdut tres partits, un d’ella al cinquè set en una lliga que està més igualada que mai. Les vermell-i-negres van liderar la taula en diferents jornades, i actualment, tot i estar terceres només les separen 2 punts del primer classificat, el Gran Canaria Urbaser, i estan empatades a 20 punts amb el Sanaya Libby’s La Laguna.

Les de Rafa Ruiz van tancar la temporada passada fent història classificant-se pel play off per primera vegada a la història també, pel que l’equip santcugatenc està marcant una etapa memorable amb fites històriques i amb un equip jove i de casa.

La Copa de la Reina es disputarà a principis de febrer, i ja hi ha els quatre primers equips classificats. A falta de conèixer els dos noms que falten, els que acompanyaran al DSV CV Sant Cugat, seran el Gran Canaria Urbaser, el Sanaya Libby’s La Laguna i el Kiele Socuellamos. Els millors classificats actualment són l’Osacc Haro Rioja Vóley, amb 13 punts, i l’Arenal Emevé, amb 12. El Barça CVB en té 11 empatat amb l’Avarca de Menorca i el CV Sayre La Ballena

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top