El Vòlei Platja, a punt per omplir Barcelona de molta sorra

Les Rambles, el Parc Güell, la Sagrada Família, el Barri Gòtic i la dotzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El proper cap de setmana el vòlei platja es convertirà en el gran protagonista de la Ciutat Comtal de la mà del trofeu internacional anual de la capital catalana, que porta tota la passió d’aquest esport.

El 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja formarà part del circuit WEVZA, pertanyent a la Confederació Europea de Volleyball. El Moll de la Marina acollirà del 29 al 31 de maig jugadors provinents de Bèlgica, França, Alemanya, Països Baixos, Itàlia, Portugal, Espanya i Suïssa, països que componen la WEVZA. Així que els aficionats podran gaudirdels millors jugadors d’Europa, amb grans parelles disposades a lluitar per la victòria.

El muntatge espectacular a la platja de Somorrostro acollirà a més de 800 persones a la pista central, on es podrà gaudir amb els partits, les cheerleaders, la música en directe, els jocs i les activitats paral·leles que el promotor MADISON té preparat. Un cap de setmana de passió, esport i oci per a tota la família. Una oportunitat única de gaudir de la capital catalana i del Vòlei Platja.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top