El Volei Monjos guanya la 1ª Copa EsportsPenedès

Els dos equips A de Santa Margarida i els Monjos, el masculí i el femení, aquest cap de setmana s’han imposat en la primer edició de la Copa EsportsPenedès.cat de voleibol que s’ha celebrat al Pavelló de La Gamba amb la presència d’onze equips més.

Dissabte, fase de grups

Des de les onze del matí i fins a quarts de deu de la nit van disputar-se un total de quinze partits repartits en tres pistes.

El grup masculí va acabar amb el Vòlei Monjos A com a primer de grup amb tres victòries, el Vòlei Vilafranca segon amb dues, el Monjos B tercer amb una per davant d’un Igualada VC que no va sumar-ne cap.

Els equips femenins estaven dividits en dos grups. El grup A finalment va comptar amb tres equips on CV Monjos A va ser primer, CE Hortons, segon, i Vòlei Sant Martí, tercer. El B va encapçalar-lo el CV Torredembarra després de quedar invicte, seguit de Vòlei Vilafranca que després d’imposar-se en el darrer partit davant del CV Monjos B que va ser tercer per davant d’un CV Vilanova que no va conèixer la victòria.

Diumenge, les finals

La jornada va obrir-se a les deu del matí i va deixar la següent classificació final en l’apartat femení: 1. CV Monjos A, 2. CV Torredembarra, 3. Vòlei Vilafranca, 4. CE Hortons, 5. CV Monjos B, 6. CV Vilanova, 7. Vòlei Sant Martí.

En el masculí el CV Monjos va guanyar al Vòlei Vilafranca, mentre que el CV Monjos B va quedar tercer després d’endur-se el tie break davant de l’Igualada VC.

Hi haurà una segona edició

La bona acceptació del torneig de ben segur que farà que se’n visqui una segona edició de cara a la propera temporada on de nou reunim el voleibol altpenedesenc per tal de promocionar l’esport i fer un tastet del què serà la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top