El Vòlei Català per l’eliminació de la Violència envers les Dones

La Federació Catalan de Voleibol, amb motiu del 25 novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones s ha formalitzat la seva adhesió al MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 25N 2022. Facilitem l’enllaç al FORMULARI per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració i us animem a fer la lectura pública en els vostres entornsabans d’iniciar les activitats fisicoesportives que tingueu previstes entre el 15 i el 30 de novembre.

Des de l’Esport refermem el compromís amb la llibertat i la garantia del dret de les dones a la seguretat, a la integritat física i psicològica, a la salut, a l’educació, a la participació social i política. Per un Esport Segur, amb respecte, dignitat, igualtat, llibertat i joc net.

LaRelació d’entitats adherides al Manifest del món de l’Esport 25N 2022, s’actualitzarà diàriament amb la informació referent a les activitats previstes, dates i llocs de tota Catalunya on es faran les lectures públiques.

Podeu disposar de materials (cartells, vídeos, banners, gifs, etc.) per difondre el missatge en els vostres entorns, espais de difusió i xarxes socials, amb la publicació de fotos i vídeos personalitzats, utilitzant les etiquetes#25N #EsportSegur.

Per una vida i un #EsportSegur, lliure de violències masclistes

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt