El Vichy Catalan Volei Tour es posa en marxa

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour celebrarà la primera prova del calendari del 2021 aquest proper cap de setmana a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Així, es posa inici a una competició que s’allargarà fins a finals del mes d’agost amb la celebració de 8 proves, i la gran final, que coronarà als nous campions de Catalunya de Vòlei Platja. Per sisè any consecutiu, la Federació compta per al circuit amb un patrocinador de luxe, com és, Vichy Catalan.

Les inscripcions per participar en aquesta primera prova estan obertes fins aquest dijous, 6 de maig, a les 12 del migdia. Els participants es poden inscriure o bé al Vichy Catalan, pensat per aquells que busquen una competició de màxim nivell i enfrontar-se amb els millors en busca del títol de Campió de Catalunya de Vòlei Platja, que ara mateix ostenten els germans Javier i Vicente Monfort, en categoria masculina; i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina. Però com a novetat, aquest any, també ho podran fer a Segona Divisió, una competició pensada per tots aquells apassionats del vòlei platja que vulguin passar una jornada gaudint d’aquest esport.

Com d’altres anys, també es seguirà disputant la categoria Vichy Plus, competició que podran disputar aquells que, inscrits al Vichy Catalan, no aconsegueixen classificar-se per la fase final i vulguin seguir competint durant la jornada de dissabte; o el Vichy Mixt, que tindrà lloc els diumenges i s’iniciarà quan el campionat es disputi a les platges.

Les limitacions d’espai de les instal·lacions de la Vall d’Hebron també marquen les limitacions en les inscripcions. El Vichy Catalan tindrà, en aquestes dues proves, un màxim de 32 parelles per gènere classificades per seeding a la jornada de dissabte, i un màxim de 24 a la prèvia de divendres. A Segona Divisió, que excepcionalment es disputarà en diumenge, el màxim de parelles inscrites serà de 16 per gènere. A partir de juny, quan la competició es desplaci a les platges no hi haurà cap limitació de número de parelles inscrites ni al Vichy Catalan, ni a Segona Divisió ni a la competició mixta. Així, la competició arriba amb aires renovats amb la voluntat d’oferir un campionat de màxima qualitat per a tots els nivells.

El Vichy Catalan torna a tenir 9 proves, desprès de la passada edició marcada pel Coronavirus. Així, després de les dues primeres proves a les instal·lacions fixes de vòlei platja del CM Tennis Vall d’Hebron, el Vichy Catalan sortirà a recórrer la costa catalana. Al mes de juny el Vichy Catalan Volei Tour passarà per Vilanova i la Geltrú i Torredembarra. El mes de juliol farà parada a Tarragona, Cunit i Cambrils. Finalment, a l’agost es disputarà l’última prova puntuable a Empuriabrava, per deixar pas el 28 i 29 d’agost a la gran final que tindrà lloc a la platja del Pont del Petroli de Badalona.

Com els darrers anys, el circuit comptarà amb la presència del Canal Esport3 de Televisió de Catalunya que emetrà les finals de cada una de les seus per les quals passa el campionat, així com les grans finals de Badalona. També es seguirà treballant en la campanya ‘Estiu saludable’, per promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant als participants i espectadors de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn.

Aquí teniu el full d’inscripció: Enllaç

La plataforma de pagament: Enllaç Pack        Enllaç prova única

Full d’inscripció

Segona divisió estiu pagament

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top