El vent i la pluja protagonistes del Vichy Catalan Volei Tour de Vilanova i la Geltrú

La segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei platja ha estat marcada per la climatologia adversa, que ha fet d’aquesta parada una de les més complicades dels darrers anys del circuit. El fort vent de dissabte i les pluges de diumenge, han deixat imatges inèdites i èpiques del campionat. Els vencedors d’aquesta segona prova han estat Júlia Bonet i Elena Biosca, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Nico Zanotta, en la masculina.

La fase prèvia de la competició, celebrada durant la jornada de dissabte va estar marcada per les fortes ratxes de vent. La jornada de diumenge, amb la disputa dels quarts de final, semifinals i finals, va estar marcada per les pluges intenses a partir del migdia. Les semifinals masculines i femenines ja es van jugar sota l’aigua, però especialment intensa va ser la pluja a la semifinal que van disputar Nico Zanotta i Hernán Tovar, amb els germans Monfort, Javier i Vicent, que es va haver d’aturar en algun moment per impossibilitat de jugar.

Tot i així, la semifinal la van guanyar Zanotta – Tovar, que es van classificar per la final després d’aquesta èpica semifinal. D’altra banda, Sergio Ramírez i Zdravko Kamenov, també van guanyar sota la pluja a la parella formada per Agustín Correa i Conrad Rovira, pel que la final del torneig tenia decidides les parelles finalistes. En el quadre femení, Biosca – Bonet, van passar a la final després d’un intens i disputat partit amb la parella formada per Laura Pallarès i Íngrid Grau. D’altra banda, Maria Palet i Sara Segarra, aconseguien després d’arribar al set de desempat guanyar a les germanes Brun, Raquel i Laura, i classificar-se per la final.

Les dues finals es van decidir al set de desempat i la masculina, a més, jugant-se sota la intensa pluja. Elena Biosca i Júlia Bonet remuntaven el partit després de perdre el primer set amb Maria Palet i Sara Segarra, aconseguint tancar també el tie break i el primer podi de la temporada. En el quadre masculí, Zanotta – Tovar també començaven el partit perdent el primer set amb Kamenov – Ramírez i la remuntada arribava fins al tercer set, que tot i estar igualadíssim fins al final, es van acabar enduent l’uruguaià i el veneçolà.

En tercera posició van acabar Laura Pallarès i Íngrid Grau, en categoria femenina, i  Javier i Vicente Monfort, en la masculina. La ‘Parella perfecta Vichy Catalan’ que destaca la millor i el millor jugador del cap de setmana del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour celebrat a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, han estat Elena Biosca i Nico Zanotta; que rebran un lot de productes de la marca patrocinadora del campionat. A l’entrega de premis hi van assistir Ismael Dichós, tècnic de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i Óscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top