Disponible el primer tutorial de voleibol fruit de l’acord de la FCVb i el canal Uncomo

La Federació Catalana de Voleibol ha tancat un acord de col·laboració amb el canal de Youtube Uncomo per tal de crear videotutorials que ajudin als practicants de voleibol a aprendre diferents facetes d’aquest esport. Els tècnics de la Blume, Alberto Toribio i Miguel Fuente, seran els encarregats de realitzar i explicar els diferents gestos tècnics i exercicis amb l’ajuda dels jugadors del centre de tecnificació.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és aportar material extra i de qualitat a tota la comunitat (entrenadors, jugadors, esportistes en general i nous practicants) de manera didàctica, senzilla i eficaç. Els vídeos estan pensats per a millorar els diferents gestos tècnics del nostre esport, des de nivell inicial fins a la tecnificació, aportant exercicis que es poden practica individualment i en qualsevol espai. Així, es tocaran aspectes com el remat, el servei, el bloqueig o la col·locació.

En el primer vídeo que s’ha publicat, i que ja te més de 130.000 visites i més de 70 comentaris, parla sobre el gest i el cop de la pilota en l’acció de remat i forma part d’una sèrie de 3 tutorials que explicaran els diferents aspectes d’aquesta acció d’atac. Alberto Toribio és l’encarregat d’explicar tots els passos per tenir un gest eficaç i un cop contundent.

VÍDEO INICIACIÓ AL GEST DE REMAT

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top