El Vall d’Hebrón presenta temporada amb un “Mannequin Challenge” multitudinari

Dissabte passat el CV Vall d’Hebron va dur a terme els actes de presentació de la temporada 2016/2017 amb tots els seus equips en competició a la pista i amb la presència de familiars, amics i simpatitzants que van omplir la grada de l’Olímpics.

El club va aprofitar l’acte per fer la lectura pública del manifest institucional i del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones i també per fer amb tots els seus jugadors i membres del cos tècnic, el que podria ser el “mannquin challenge” de voleibol amb més participants. Entre les autoritats es comptar amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i amb el president de l’entitat, David López.

El Vall d’Hebron va presentar als seus 16 equips federats aquesta temporada. El club compta amb equips a la majoria de competicions catalanes de totes les categories, però destaca sobretot l’equip femení de Primera Nacional. Elles van ser les encarregades de tancar l’acte amb el partit que les enfrontava amb el Phisiup Zaragoza i a qui van guanyar per 3-0.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top