El nou club de voleibol a Cabrils enceta accions de promoció a la seva localitat

Diumenge al llarg del matí va tenir lloc una acció de promoció per part del que serà nou club federat la temporada vinent: el Club Voleibol Cabrils. La nova entitat va organitzar juntament amb el Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol, una jornada de promoció a l’aire lliure celebrada a un dels carrers principals de la localitat maresmenca.

Amb una bona participació de la ciutadania del municipi es va realitzar aquesta primera acció de promoció de ‘Vòlei al carrer’ per part d’aquest nou club que ha donat les seves primeres passes de la mà del club de bàsquet de la localitat, per tal de que al setembre esdevingui com a club independent de voleibol.

La nova entitat té el suport de l’Ajuntament de Cabrils, el qual ja va mantenir una reunió de contacte amb representats del màxim organisme del voleibol català fa uns mesos. Properament, el club, en col·laboració amb l’ens federatiu català, pretén organitzar unes jornades de professors d’educació física del municipi, així com de la comarca, i jornades de promoció a les escoles de Cabrils per tal de captar jugadors i jugadores pels seus equips.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top