El GET Blume Voleibol femení Campió de Catalunya de Primera Divisió

L’equip femení GET Blume Voleibol, igual que el grup masculí, s’ha proclamat Campió de Catalunya de Primera Divisió Sènior Femenina, aquest passat cap de setmana, un cop finalitzada la competició. L’equip, entrenat per Miguel Fuente i Albert Iricibar, certificava el títol després de disputar tres partits aquest últim cap de setmana, dos amb el CV Molins i un amb el CVB Barcelona.

L’equip de Fuente, format per jugadores del programa de tecnificació GET Blume d’edats de categoria cadet i juvenil, ha sumat un total de 35 punts en la fase competició del campionat, tres per sobre del DSV CV Sant Cugat, segon classificat. Aquestes xifres han estat possibles gràcies a les onze victòries i només tres derrotes d’aquesta fase, millorant els resultats de la primera quan van sumar 29 punts, en 10 partits guanyats i 4 derrotes.

Aquest últim cap de setmana han disputat tres partits, dos ajornats amb el CV Molins i l’últim de lliga regular amb el CVB Barcelona, sumant 9 punts que les han convertit en campiones. Dissabte al matí van sumar 3 punts amb el CVB Barcelona després de pujar un 3-1 al marcador. Diumenge, van fer doblet amb el CV Molins disputant un partit al matí i un a a la tarda, però guanyant els dos enfrontaments per 3-0. 

L’última vegada que l’equip de la Blume va obtenir el títol de Campió de Catalunya va ser la temporada 2012-2013 amb Adrián Fiorenza d’entrenador. En aquella ocasió, l’equip només va perdre un partit dels 26 disputats al llarg de la temporada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top