Inscripcions obertes al Campus de Sant Joan

La Federació Catalana de Voleibol convoca el primer Campus de Sant Joan que es celebrarà del 25 al 28 de juny a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues i està pensat per infants nascuts entre 2006 i 2011. L’objectiu del Campus és oferir als participants diferents maneres d’iniciar-se i aprendre a jugar a voleibol.

L’activitat es dividirà en grups de nivell per tal de poder acollir infants que s’inicien en aquest esport com aquells que vulguin perfeccionar la tècnica i la tàctica. El Campus es desenvoluparà al voltant de l’Inivòlei, mètode dissenyat des de la FCVb, que consisteix en una sèrie d’adaptacions tècniques i reglamentàries que ajuden als practicants a aprendre a jugar d’una manera més lúdica i motivant.

El Campus és de tot el dia, començant a les 9 del matí i finalitzant a les 5 de la tarda, amb el dinar inclòs. Les inscripcions estan obertes fins a cobrir el màxim de 30 places disponibles, que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de la documentació (full d’inscripció + comprovant de pagament).

 

MÉS INFORMACIÓ

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top