El FC Barcelona, nou campió de Catalunya infantil masculí a Balàfia

Balàfia i el Balàfia Vòlei Lleida van tornar a ser seu aquesta campanya d’una Fase Final. El club lleidatà, de nou, va complir amb les expectatives i va organitzar brillantment la Fase Final del Campionat de Catalunya infantil masculí, fase que va poder veure`s en format streaming a través d’Internet, gaudint d’aquesta forma tots els seguidors del voleibol català.

El FC Barcelona va proclamar-se campió de Catalunya en derrotar en la gran final de diumenge al CV Sant Pere i Sant Pau per 3-0 (25-19, 25-10, 25-17). El conjunt de Sito Guerrero substitueix d’aquesta forma al CV Andorra en el palmarès de la categoria. Els blaugrana representaran a Castelló del 20 al 24 de maig, juntament amb el conjunt tarragoní, al voleibol català en el Campionat d’Espanya de la categoria. En la lluita per la tercera plaça, els amfitrions de la fase final, IMV Balàfia Vòlei, van superar 3-1 l’Escola Freta CV Mataró, subcampió de la categoria la temporada passada.

Els dos finalistes van arribar després de superar a semifinals de dissabte tarda a Escola Freta CV Mataró, el conjunt blaugrana (3-1), i IMV Balàfia Vòlei (3-0), els tarragonins, que venien de vèncer als Quarts de Final, disputats dissabte matí, a CV Roquetes, els mataronins en un vibrant partit resolt al tie-break, i al CV Andorra, últim campió, els amfitrions de la fase final per 3-0.

A l’acte d’entrega de trofeus als primers classificats van assistir el Representant Territorial de la Federació Catalana de Voleibol, Antoni Blesa, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, així com el president del Balàfia Vòlei Lleida, Joan Campillos.