El FC Barcelona manté la segona plaça a Superlliga 2

Celebrada la sisena jornada de Superlliga 2 masculina, els conjunts catalans que hi militen en aquesta categoria marxen amb dinàmiques contraposades. Així, el FC Barcelona ocupa una magnifica segona posició, només per darrere de l’únic invicte en competició, el Can Ventura Palma, mentre que el CV AA Llars Mundet es penúltim en la classificació de la divisió d’argent del voleibol estatal.

El FC Barcelona de Sergi Bosch va sumar dissabte davant el seu públic la cinquena victòria en competició, derrotant 3-0 al Playas del Médano canari, equip que aquesta temporada estrena categoria després d’ascendir des de la Primera Nacional. Els catalans van fer palès el seu bon estat de forma en un partit on el bloqueig blaugrana va resultar clau amb un Jordi Marcé incommensurable amb 7 punts en aquesta faceta del joc, i amb un encert en atac molt alt amb un Aharon Gamiz esplèndid amb 22 punts al seu caseller, per tal d’obtenir tres nous punts que el mantenen en la segona plaça de la competició.

Per la seva banda, el CV AA Llars Mundet va caure a Vigo per 3-1 i es penúltim en la classificació de Superlliga 2, amb dos punts assolits en la única victòria del quadre barceloní en la tercera jornada enfront l’Hotel Rio Carnaval de Badajoz, rival del FC Barcelona diumenge en la sisena jornada a disputar-se al Parc Esportiu Llobregat, mentre que el conjunt dirigit per l’italià Andrea Genova rebrà dissabte al Poliesportiu La Parellada de Sant Boi de Llobregat als líders invictes de la competició, Can Ventura Palma.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top