El Club Voleibol Roquetes presenta els equips d’aquesta campanya 2015-16

Aquest passat dissabte va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Roquetes la presentació dels 8 equips que aquesta temporada formaran part del Club Voleibol Roquetes. Temporada en la que comptaran amb 6 equips a competició federada i 2 a competició escolar.

El club afronta la temporada 2015-16 amb sis equips que competiran en competicions organitzades per la Federació Catalana de Voleibol, un sènior masculí a Primera Divisió, un sènior femení a Tercera Divisió i quatre en categories de formació, un juvenil masculí a Primera Divisió, un juvenil femení a Tercera Divisió, un cadet masculí a Primera Divisió, un cadet femení a Tercera Divisió. I dos equips que competiran en competicions escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Ebre i del Tarragonès, un equip infantil masculí i un equip infantil femení.

Un fet que vol destacar el club del Baix Ebre aquest any és haver pogut aconseguir un altre cop tota la branca masculina i femenina en competició federada i escolar. També estant treballant amb una Escola de Vòlei que esperen que molt aviat doni els seus fruits.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top