El FC Barcelona gaudeix del seu viatge a terres poloneses

Davant més de 10.000 espectadors, entre els quals hi havia alumnes i aficionats de les escoles de la ciutat i rodalies de la regió de Silesa, el FC Barcelona va disputar el seu primer amistós en terres poloneses davant el Czarni Katowice.

L’enfrontament ha estat el punt final a una acció de quatre anys de promoció d’aquest esport realitzada per Lubiesiatke i enllaçada amb el campionat mundial de la Federació Internacional de Voleibol (FIVB), que enguany se celebrarà a Polònia.

Partit igualat malgrat la derrota

El primer set entre el Katowice i el Futbol Club Barcelona va caure del costat blaugrana per 22 a 25. A mesura que anava avançant el partit, els de Sergi Bosch es van trobar més còmodes, però a partir d’aleshores els locals van aconseguir igualar el matx guanyant el segon set per 25 a 17. Bosch va moure fitxa de cara als dos darrers sets, però se’ls va tornar a endur el conjunt polonès per 25 a 15 i 25 a 20.

Malgrat la derrota, Sergi Bosch es va mostrar molt agraït a l’organització: “Som conscients que som dels pocs que podrem dir que hem jugat a voleibol a l’Spodek ple de gom a gom, i per tot això estem molt agraïts a l’organització de Katowice i Lubiesiatke per aquesta experiència, i al FC Barcelona”. Una experiència que va dur als nois del primer equips blaugrana a terres poloneses la setmana del 16 al 20 de juny.

Malgrat la derrota, el partit va ser una experiència molt positiva per als nois de Sergi Bosch, ja que era el primer cop que els blaugranes disputaven un partit a Polònia, una potència mundial d’aquest esport. Això explica la gran acollida de l’acte i el fet que Polònia sigui la seu de la proper Campionat del Món.

El director de l’acte, Robert Walszack, va qualificar la primera visita de la secció del FC Barcelona com a “històrica” i va destacar el gran ambient viscut, “similar a la final del Mundial que se celebrarà en aquest mateix pavelló”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top