El FC Barcelona campió a casa de la Lliga Catalana de Superlliga masculina

El Parc Esportiu Llobregat a Cornellà de Llobregat acollia ahir el partit que decidia el vencedor final de la Lliga Catalana de Superliga masculina entre els dos equips de Superlliga-2 d’aquesta temporada. Un FC Barcelona de menys a més va acabar enduent-se el partit per 3-0, sumant així el primer títol de la temporada en joc davant el seu gran rival de la categoria.

El partit començava amb un CV AA Llars Mundet més sòlid en el seu joc, però a mesura que avançava el partit i amb el canvi en la direcció de joc per part de Sergi Bosch donant entrada al col·locador mallorquí Carlos Caimari, va arribar la reacció del conjunt local. De la mà de Caimari, unit a una bona aportació i encert en atac de l’oposat esquerrà Germán López i una bona formació de bloqueig es va gestar la victòria blaugrana per la via ràpida, substituït en el palmarès de la competició el FC Barcelona al CV Andorra, campió la temporada passada en el escenari d’ahir al migdia.

En l’entrega de la copa de campió de Lliga Catalana de Superlliga masculina va assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, qui va fer entrega de la copa al capità blaugrana Ángel Galindo. Ara, tots dos conjunts catalans ja pensen en el debut a Superlliga-2 masculina del proper 18 d’octubre i on tots dos equips tindran molt a dir en una igualada segona categoria del voleibol estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top