El CVB Barça, nou campió de la Lliga Catalana de Superlliga femenina

El dia que la Federació Catalana de Voleibol celebrava el seu 58è Aniversari el Pavelló de Voleibol de Valldoreix acollia el partit decisiu de Lliga Catalana de Superlliga femenina entre el CV Sant Cugat i el CVB Barça amb victòria final de l’equip de Superlliga-1 que es va imposar 0-3 (21-25, 16-25, 24-26) al conjunt vallesà.

En un partit molt típic d’inici de temporada tots dos conjunts van mostrar-se insegurs en alguna fase del joc, resultant clau la mala recepció ahir de les vallesanes enfront l’equip blaugrana. Les visitants van mostrar un bon joc en algunes fases del partit, imposant la seva presència física en la xarxa davant el seu rival i mostrant-se més efectives en el joc per punta de les seves atacants. Per la seva banda, el CV Sant Cugat va oferir detalls interessants que segur el faran poder optar a les posicions capdavanteres de Superlliga-2 femenina aquesta campanya.

El CVB Barça substitueix en el palmarès de la competició al CV Vall d’Hebron i ja pensa en el seu debut a la màxima categoria del voleibol estatal la propera setmana visitant la pista de l’actual subcampió de lliga, GH Leadernet Navarcable, mentre que el conjunt dirigit per Rafa Ruiz haurà d’esperar una setmana més per rebre a Valldoreix la visita del VP Madrid en l’inici de la competició a Superlliga-2.

A l’acte d’entrega de la copa que acredita al CVB Barça com a campió de la Lliga Catalana de Superlliga femenina va assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, acompanyada del president del club local, Miquel Martínez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top