El DSV Sant Cugat domina en el seu Torneig Internacional de Voleibol de Base

El Club Voleibol Sant Cugat ha tancat el seu 15è Torneig Internacional de Voleibol de Base ‘Ciutat de Sant Cugat – Miquel Martínez’ amb una grans resultats i bona participació. Al torneig, que s’ha celebrat del 20 al 23 de setembre hi han participat un total de 48 equips en categoria infantil, cadet i juvenil.

El club de Sant Cugat ha presentat en aquesta competició a 17 dels seus equips de categories inferiors, que s’han enfrontat als 5 equips provinents de club europeus, 5 clubs vinguts de la resta d’Espanya i 6 més de catalans. Més de 600 jugadores, i un total de 132 partits, han permès als equips posar un baròmetre per aquesta temporada que es està a punt de començar. A part de gaudir del voleibol fent convivència amb altres equips.

El DSV CV Sant Cugat es va proclamar campió infantil del grup or després de guanyar al CV Legionovia de Polònia. També va ser el vencedor de categoria cadet després de guanyar al CV Sant Just i, per últim, va ser sots campió en categoria cadet on va perdre la final amb l’equip de Polònia. En el grup plata, les locals van quedar segones i terceres en categoria infantil i cadet.