8 jugadors catalans passaran la temporada a la concentració permanent de la RFEVB

Un total de 8 jugadors catalans que han passat per la Blume la darrera temporada han marxat a les diferents concentracions permanents que té la selecció espanyola a Palència i Soria. Per a 5 d’ells l’experiència serà nova, mentre que els altres tres repeteixen convocatòria. Aquesta setmana han començat els entrenaments a les ordres de Pascual Saurín, en categoria femenina, i de Ricardo Maldonado, en el cas de la masculina.

Ariadna Priante, del DSV Sant Cugat, i Carla Jiménez, jugadora Blume, es sumaran a Itziar López, jugadora del CECELL, a la concentració permanent de Sòria. Priante i Jiménez han estat la darrera temporada a les ordres de Miguel Fuente al centre de tecnificació català GET Blume. Priante gaudeix d’una dilatada experiència com a jugadora internacional, ha estat convocada en 6 ocasions amb les seleccions de menors, i també té un llarg recorregut a la competició catalana tant amb els seu club d’origen com a la Blume, amb qui ha jugat les dues darreres temporades. Jiménez, en canvi, va ser fitxada directament per la Blume en una de les supervisions escolars i amb només un any d’entrenament ha aconseguit destacar pels seleccionadors espanyols. Les tres jugadores, a més, han format part de la selecció espanyola sub17 que aquest estiu ha disputat el WEVZA a Holanda.

En el cas del nois, seran 3 els jugadors que marxaran per primera vegada a la concentració que la Real Federación Española de Voleibol té a Palència. Joaquim Castillo, Joan Domenech i Luke Belda, s’uniran a Pau Mena i Miquel Campos a la concentració permanent. Els 5 jugadors han estat a les ordres d’Alberto Toribio al grup de tecnificació català masculí. Aquest estiu 3 d’ells, excepte Joan Domenech per lesió i Luke Belda, van participar amb Toribio amb la selecció espanyola sots 18 que va quedar guanyar la medalla de bronze a l WEVZA celebrat a Bèlgica.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top