El DSV CV Sant Cugat presenta de forma oficial la temporada

El passat divendres a la tarda va tenir lloc al Pavelló de Voleibol de Valldoreix la presentació oficial dels 20 equips amb qui compta el club vallesà per aquesta temporada 2016/17 que tot just acabar de començar.

L’entitat que presideix Lluís Moreno té aquesta temporada més de 250 jugadores i és un dels clubs amb més fitxes federatives del voleibol femení català i estatal. Moreno ha destacat la il·lusió d’una temporada en què el primer equip torna a la màxima categoria estatal, la Superlliga femenina.

A l’acte s’han dut a terme tres reconeixements: al ja ex directiu Àngel Sanchís, al fisioterapeuta Fermín Oliete, que deixa el club després de més de 15 anys, i a l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Sant Cugat dels Mossos d’Esquadra, per la seva implicació en les xerrades sobre la prevenció de violència de gènere del curs passat.

A la cita, hi va assistir Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que va tornar a situar el Club Voleibol Sant Cugat com un referent dins aquest esport a nivell català i estatal. A més, la presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Eloi Rovira, així com amb representants de DSV, que seguirà patrocinant l’entitat durant aquesta temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top