Gerard Esteva, reelegit com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

Gerard Esteva ha estat reelegit president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), després que la seva candidatura, un cop finalitzar el procés electoral, rebés el 100% dels avals. La presa de possessió del president i el seu consell directiu se celebrarà el pròxim dijous, 6 d’octubre, a les 19 hores a la seu de la UFEC a Rambla Catalunya de Barcelona.

El consell directiu de l’entitat comptarà novament amb la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, com a secretària d’un consell que inclou també a Ramon Basiana (FC Patinatge), Enric Bertrán (FC Natació), Carles Muñoz (FC Paralítics Cerebrals), Narcís Carrió (FC Hoquei), Xavier March (FC Gimnàstica), Andreu Subies (FC Futbol), Joan Fa (FC Bàsquet), Joan Navarro (FC Tennis), Joan Villuendas (FC Atletisme), Josep Bochaca (FC Ciclisme), Pere Guardiola, Pere Hernández (FC Pàdel), Òscar Cruz (FC Esports Hivern), Joan Ollé (FC Automobilisme) i Francina Guardiola (FC Triatló).

Esteva va arribar al càrrec l’1 de juliol del 2014 en substitució de David Moner i va posar en marxa amb el seu consell directiu un ambiciós pla per modernitzar la gestió i l’esport català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top