El DSV CV Sant Cugat organitzarà la Superlliga Júnior 2018

La Junta Directiva i la Comissió Delegada de la Real Federació Espanyola de Voleibol ha adjudicat la celebració de la Superlliga Júnior femenina al DSV CV Sant Cugat. La competició, que es celebrarà del 14 al 18 de febrer de 2018 a la localitat catalana, acollirà els 24 millors equips juvenils d’Espanya, que lluitaran per alçar-se amb el títol.

El Club Voleibol Sant Cugat acollirà la celebració d’aquesta competició, que es disputarà al entre el Pavelló Municipal de Valldoreix i el Pay 3 de la Rambla del Celler. El campionat conta, per ordre de preferència i fins a omplir les 24 places disponibles, amb els equips filials dels equips de la Superlliga Iberdrola, els filials dels equips de Superlliga 2 i, finalment, els equips que s’hi inscriuen voluntariament.

El DSV CV Sant Cugat és un dels habituals en aquesta competició, tot i no participar-hi la temporada passada. Al 2016 el conjunt santcugatenc va finalitzar la competició en segona posició, després de perdre la gran final amb el Professional Answer Alcobendas. També hi va participar al 2014 finalitzant el torneig en quarta posició.

L’any 2012 el DSV CV Sant Cugat ja va organitzar aquesta competició. Edició en la que l’equip local va aconseguir el títol de campió . Enguany, i com a locals, l’equip juvenil entrenat per Leo Passerine i invicte a la lliga regular, mirarà repetir resultat pujant al més alt del podi i, així, agafar el relleu al Doket Élite Voley, campió a la darrera edició.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top