El DSV CV Sant Cugat fa història i lluitarà pel títol

El primer equip del DSV CV Sant Cugat ha aconseguit amb la victòria d’aquest cap de setmana classificar-se per disputar, per primer cop a la història, el play-off pel títol de la Lliga Iberdrola, màxima categoria del voleibol espanyol. Una fita assolida després de superar per 3-2 al Cajasol a l’última jornada de la competició i acabar cinquenes aquesta temporada. Les de Rafa Ruiz inicien el play-off com a locals, el proper cap de setmana, davant l’Avarca de Menorca.

Les santcugatenques només necessitaven una victòria per assegurar-se quedar entre les sis primeres classificades de la Lliga Iberdrola i, tot i un marcador ajustat i patir fins al quart set, van saber remuntar i tancar el partit amb un 15-13 al parcial de desempat. Però a més, les derrotes de l’Osacc Haro Rioja Vóley a la pista de l’Avarca de Menorca (3-1) i del CV Kiele Socuéllamos, a casa, contra el CV Centro Comercial y Ocio 7 Palmas (1-3), ha significat que les santcugatenques acabin la lliga regular en la 5a posició de 12 equips.

Les de Rafa Ruiz tanquen una temporada en la que, amb una segona volta brillant, han aconseguit sumar 39 punts gràcies a 14 victòries, 10 d’elles de tres punts, i només 8 derrotes. A més, han demostrat que amb un planter de jugadores joves i nacionals i molt treball i esforç, també és possible estar a dalt de tot del voleibol espanyol.

El primer partit de quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Iberdrola les santcugatenques el disputaran contra el Avarca de Menorca, quart classificat, aquest proper dissabte, 13 de març, a les 18 hores al pavelló de Valldoreix. En els dos partits disputats entre els dos equips aquesta temporada, el DSV CV Sant Cugat ha perdut en les dues ocasions per 1-3. Tot i això, quarts de final es disputen al millor de tres partits, pel que les vermell-i-negres tenen opcions.