El DSV CV Sant Cugat debuta aquest dissabte en la Fase d’Ascens a Superlliga 1 femenina

Finalitzada la lliga regular als dos grups de Superlliga 2 femenina, i sense descans entre jornades, el DSV CV Sant Cugat ja comença aquest dissabte el camí que l’ha de portar a recuperar la categoria perduda fa dues temporades en la màxima competició del voleibol estatal.

El conjunt de Rafa Ruiz debuta aquest dissabte al Pavelló de Voleibol de Valldoreix (16:30 hores) rebent la visita del Motorsan Guadalajara Voley, vell conegut aquesta temporada a l’haver-se enfrontat a l’equip castellà dues vegades en lliga regular, amb dues victòries com a bagatge favorable per a les vallesanes.

En aquesta Fase d’Ascens també hi participaran el CV Torrelavega, campió de la Copa Princesa 2016 disputada a Guadalajara, a més de clar dominador del Grup A en la lliga regular, i el segon classificat d’aquest grup, el conjunt tinerfeny del Cuesta Piedra Santa Cruz. Al final de les sis jornades de que consta aquesta fase final, assoliran l’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal, els dos primers classificats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top