Vikings Vòlei Prat acompanyarà a Tarragona SPSP-2017 en la Fase Final de Primera Nacional

La penúltima jornada de competició al Grup B de Primera Nacional masculina va certificar l’accés per a disputar la fase final de la competició del Vikings Vòlei Prat. Els pratencs, dirigits per Juan Carlos Moreno, van aconseguir aquesta fita a falta d’una setmana per acabar la competició i en el primer any de militància a Primera Nacional.

El Vikings Vòlei Prat acompanyarà en la Fase d’Ascens a Superlliga 2 al Tarragona SPSP-2017, que va assolir fa setmanes el títol de campió del Grup B i la classificació matemàtica per a una Fase Final que tindrà lloc en una seu encara per determinar entre els dies 22 i 24 d’abril, i on els conjunts catalans ja saben segur que tindran com a rivals el Santo Domingo VB Petrer i el MRW Almoradí Voleibol, del Grup C, i l’Universidad de Valladolid, i el SAD Recuerdo o Grup Laura Otero, del Grup A.

A falta d’una jornada només per a la finalització de la lliga regular els equips catalans del grup conservaran la categoria una campanya més, només el CV Sant Martí dependrà encara de la darrera jornada per evitar el descens de categoria. El CN Sabadell va derrotar els barcelonins en la penúltima jornada, sumant tres punts que han permès als vallesans escalar fins la tercera plaça, aprofitant la derrota del CV Olot com a local en la visita del líder Tarragona SPSP-2017.

CV Sant Martí i CV Saragossa, per evitar el descens

En la última jornada es viurà un apassionant duel al Poliesportiu Bac de Roda de Barcelona entre el CV Sant Martí i el CV Saragossa, un partit a vida o mort per evitar la única plaça de descens a competició territorial. Empatats tots dos equips a vuit punts en la última posició de la classificació qui guanyi el partit assolirà la permanència a Primera Nacional una temporada més.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top